Vad tyckte du om filmen? Var den bara eller dålig? Glöm inte att kommentera på bloggen!

lördag 4 februari 2012

Beowulf & Grendel


Det är ännu en tolkning av den store monster jägaren Beowulf (Gerard Butler) & hans kamp mot monstret/trollet Grendel på 500-talet i Danmark.
Denna film är kanske mer realistisk tolkning på historien, här är inte Grendel ett stort monster mer en stor missförstod människa som med sitt djuriska beteende hämnar sin fars mord.



Det är inte första gången Hollywood ger sig på att tolka berättelsen om vikingen Beowulf. Första filmen kom 1999 & hete Beowulf & spelades av Christopher Lambert.



Samma år kom filmen Den 13:e krigaren med Antonio Banderas & även i denna film är Beowulf med & spelas av Vladimir Kulich



Sedan tog det 6år tills Beowulf dök upp igen. Då med denna film Beowulf & Grendel, en lågbudget film Gerard ButlerStellan Skarsgård & Sarah Polley. Det var inte fören året efter 2006 som Gerard Butler fick sitt stora genom brott genom filmen 300.




2007 kom filmen Beowulf

Det som var nytt med denna film var att den var 3D animerad & hade den senaste tekniken i 3D animation, men det filmen blev mest känd för var att skådespelerskan Angelina Jolie var 3D animerad naken i denna film.

Genom alla dessa filmer så tycker jag att Beowulf & Grendel är den bättre av dem alla.


Betyg




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar